De manier waarop nabestaanden hun geliefden herdenken, verandert voortdurend. Steeds meer wordt gezocht naar een persoonlijk aandenken, voorzien van unieke kenmerken. Bijzonderheden die de manier waarop een dierbare in het leven stond weten te reflecteren en die aansluiten bij de wijze waarop de nabestaanden hem of haar willen herdenken. Boelens Natuursteen helpt op een gepaste en integere wijze bij het uitzoeken van een duurzame herinnering.
In onze showroom staan uiteraard meer modellen.
We zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van uw eigen ontwerp. Vrijwel alles is mogelijk, eventueel in combinatie met ander materiaal als hout, glas of roestvrijstaal. Graag bespreken we met u uw wensen zodat er een uniek monument ontstaat.
Ook voor het opknappen van oude monumenten kunt u bij ons terecht.
Het kiezen van een urn is heel persoonlijk. In onze collectie zitten daarom urnen in alle soorten, maten, materialen en stijlen. Rond, vierkant, glas, keramiek, noem maar op. Er zijn ook mini urnen, om een klein beetje as in te bewaren. Mini urnen zijn handig als u bijvoorbeeld na het verstrooien nog wat as wilt bewaren. Of als meerdere familieleden graag as willen hebben.
Urnamenten zijn natuurstenen kunstwerken die zijn ontworpen als gedenkmonument voor op een urnengraf. In het urnament kan de asbus van een overleden dierbare bewaard worden. Zo heeft u, net als bij een grafmonument, een plek om naar toe te gaan. Een plek om herinneringen op te halen en om uw dierbare te herdenken.
Hier kunt u zelf een grafmonument ontwerpen.