Onderhoudsprodukten
Wij leveren verschillende onderhoudsprodukten voor uw natuursteen.
Neem contact met ons op voor levering of kom langs in onze werkplaats aan de Stevinstraat 8c te Heerhugowaard

Reinigingsproducten

in fles
 • HMK Reinigingsmddel R 155
  € 15.50
  R 155 is een reinigingsmiddel deze verwijdert bouwvervuiling,zelfglanzende lagen,oliƫn, vetten en lichte cementsluiers. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.
 • HMK Reinigingsmiddel gr
  € 17.50
  R 63 is een reinigingmiddel voor het verwijderen van cementsluiers,kalklagen,mortelresten en verhard bouwvuil. niet geschikt voor kalkhoudende natuursteen.

Onderhoudsproducten

in fles
 • HMK Polijstwas
  € 15.00
  P 319 is een beschermende en verzorgende emulsie met was voor fijngeslepen en gepolijste vloeren van natuur- en kunststeen.Het product geeft de vloer na het uitwrijven een stralende glans. Vermindert het binnendringen van water en vuil.
 • HMK Onderhoudszeep
  € 17.50
  P 324 is een mild reinigingsproduct op basis van natuurzeep voor het dagelijks onderhoud van vloeren.De zeer actieve bestanddelen zorgen voor een snelle en grondige reiniging en verzorging van alle oppervlakte van natuursteen.De natuurlijke verzorgingsbestanddelen zorgen voor een optimale kleur en structuur van de vloeren.
 • HMK Impregneermiddel
  € 45.50
  S 234 is een gebruiksklare impregneermiddel. Door de impregnering wordt het natuursteen water,vuil, en vet afstotend binnen en buiten. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beinvloed.Het achterblijvende droge bestanddeel is niet schadelijk voor de gezondheid.
 • HMK Glansmiddel
  € 17.00
  P 323 is een glans- en onderhoudsmiddel geschikt voor ruwe,matte en doffe vloeren van natuursteen.Zonder uitwrijven krijgt de vloereen stralende zijdeglans.Vooral ruwe oppervlakken worden makkelijker in het onderhoud.Alleen geschikt voor binnenshuis.
 • Onderhoudssets HMK P6B
  P6B is een onderhoudset voor het reinigen beschermen en onderhouden van kleinere oppervlakken zoals werkbladen,vensterbanken,tafels,wastafels en travertin.
 • HMK M565W composiet
  M565W is een speciaal ontwikkelde set voor het reinigen,beschermen en verzorgen van keuken-werkbladen,tafels en dressoirs in de woon - en eetkamer en keuken.Door het gebruik van de induviduele producten wordt het kwartscomposiet oppervlakte optimaal gereinigd,beschermd en verzorgd.